Summerar dagen

Avslutar kvällen med att höra på Tendens i SR som handlar om  bipolär sjukdom. Rebecka Anserud intervjuas. Hon är duktig på att berätta hur det är att ha sjukdomen. Torsten Kindströmd berättar om Balans undersökning. Den visar att okunskapen fortfarande är stor.

En av finalisterna till Stora psykologpriset arbetar med KBT i grupp för patienter med Bipolär sjukdom. Jag var med i juryn och Vinnare blev Aniko Bartfai som betytt mycket för  utvecklingen av neuropsykiatrin.

Efter prisutdelningen tillbaka till Munchenbryggeriet och Bättre vård mindre tvång. .Fest med hög trivselfaktor. Det känns som vi lyckats med att skapa en känsla av att ”nu avslutar vi det gamla och nu börjar vi det nya.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.