Svårt men kul

Eller kul men svårt. Beror ju helt på hur man ser det. Igår hade Anders Printz och jag ett gemensamt möte med representanter för de olika kommunerna och landstingen.Verkligen inte lätt att förklara hur det går med prestationerna när vi inte vet själva än vad som skickats in och inte heller vet hur Socialstyrelsen kommer att bedöma prestationerna. Det var i alla fall ett mycket trevligt möte med god stämning. Inspelning av dagen kan du se på webb-tv.

Idag har vi varit på en Socialpsykiatrisk dag i Östergötland. Många politiker. Härligt att vara i hemtrakter.

Mycket telefonjobb och jobb med papper också. Visar sig att många kommuner framförallt inte riktigt uppmärksammat den korta tid de har på sig. Vi känner däremot i hela kroppen att det är tidsbrist just nu. Hoppas alla vill försöka att i alla fall få in så mycket info som möjligt.

Glädjande också att det ljusnar lite på kvalitetsregisterfronten även om det går långsammare än vi önskar. Nästa vecka kommer oktoberstatistiken.

Runt mig diskuteras om vakten som skjutit sig på Sagerska. ”Alla kan bli deprimerade säger en ung man initierat. Gläder mitt psykiaterhjärta. Funderar samtidigt vilken tragedi som ligger bakom detta och vilken stor sorg det medför i för många i omgivningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.