Äntligen information om beslut!

Nu finns information om fördelning av prestationsmedlen för 2012. Slutresultatet blev mycket positivt trots allt. Många kommuner och landsting har uppfyllt grundkrav och gjort prestationer så att de är med och delar på pengarna. Självklart kommer några att bli besvikna som tycker att de försökte men ändå inte lyckades. Visst var det tufft att hinna på den korta tid som var och därför är det extra fantastiskt att så många klarat det.

Det finns en lista på regeringens hemsida där det framgår vilka som får vilka pengar. Den är inte helt lättbegriplig och vi ska försöka att så fort vi hinner lägga ut lite mer kommentarer från vår sida.

Nu ska jag kasta mig ut i verkligheten och vara lite doktor så nu får byråkratin vänta lite. Återkommer….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.