Får fortsätta

 

Hjärnkoll1Förra veckan avslutades med Hjärnkolls aktiviteter i olika former. Fredag var Mental Health Day som uppmärksammades med konferens här i Stockholm och på många andra platser i landet. Hjärnkoll har verkligen varit framgångsrikt. Det är få kampanjer som verkligen kan visa resultat men här märks faktiskt attitydförändringar i befolkningen. Hjärnkolls-ambassadörerna som kan bidra med sin egen berättelse men också ett inifrån perspektiv på olika frågor har varit en stor tillgång inte bara för att öka kunskapen allmänt i samhället utan i stor utsträckning också arbetet intensivt i olika utvecklingsprojekt.

Jag är så glad att de får finnas kvar och att de nu fortsätter i NSPHs regi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.