Överenskommelse om satsning 2015

Så blev det trots allt en överenskommelse om stöd till riktade insatser inom området psykisk ohälsa. Det kändes nästan lite overkligt när det påskrivna exemplaret låg där på bordet. För det har varit många turer och osäkerheten kring budget med mera har gjort att det var lång ifrån självklart att det skulle bli klart före jul.

Det är en överenskommelse för 2015 med innehåll som i stort liknar förra årets överenskommelse. Det betyder att det finns prestationsbaserade pengar till kommuner och landsting. Dessutom utvecklingsmedel som vi kan använda för att vidmakthålla utvecklingen som uppnåtts, arbeta vidare med det som fungerat bra och se till att skapa ett bra underlag till regeringen att använda för en ny och mera långsiktig utveckling från 2016 och framåt.

Det blir en spännande utmaning att göra så mycket nytta det går under 2015. vi måste rivstarta med planering direkt efter jul och nyår.

1 thought on “Överenskommelse om satsning 2015

  1. Susanne R Suvanto

    (H)ejja, en god jul och fina ledigheter önskar alla vi som följt processen och önskar all lycka med chansen att skjuta på utvecklingen. En regeringskris är för lite för att hindra detta, eller hur?

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.