Ny samordnarkompis

Jag har fått en ny partner. Regerinen har utsett Kerstin Evelius till ny samordnare. Hon kallas  Nationell samordnare för statens insatser på området psykisk hälsa. Utsedd av Hälso- och sjukvårdsminister Gabriel Wikström. Kerstin har varit ämnessakunnig på Socialdepartentet sedan 2012 alltså under hela PRIO-satsningen.  Vi även jobbat tillsammans i Nationell psykiatrisamordning så vi känner varandra väl. Vi kommer bli ett bra par tillsammans. Samtidigt är det självklart tråkigt att Anders Printz slutar. jag ska försöka få till ett litet avslutningssamtal med Anders idag och i morgon som avslutning av våra konferensdagar. Program och länk till webbsändning finns på vår nya hemsida: http://www.uppdragpsykiskhälsa.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.