Första dagen på det nya

webb_hander-olika-aldrar_780x380-780x380

Det känns så eftersom vi hade våra två slutkonferensdagar igår och förrgår. Det blev två riktigt bra dagar. Tack vara alla fantastiska medarbetare och inhyrda hjälpare. Det är tur ni inte vet hur rysligt hårt alla jobbat den senaste veckan för då skulle ni kanske ifrågasätta mitt ledarskap. Men mera allvarligt är det helt fantastiskt att få arbeta tillsammans med ett gäng som brinner så intensivt för att förändra och göra gott. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans.

De två dagarna blev ett smörgåsbord med allt, ja en hel del, av det vi gjort de senaste åren. Alla delprojekt bidrog med olika delar. Första dagen mest om insatser till personer med komplicerad problematik, med temat hjärna och hjärta. Dag två handlade om barn och unga och var Psynkens dag. Ni hittar länkar till webbsändningarna av de två dagarna på hemsidan. Där finns program, material och alla småfilmer som producerats till konferensen för att ni alla ska kunna använda dem i ert arbete på hemmaplan.

gudrun mfl

Igår vara det nyårsafton på det Kinesiska året. Det var alltså sista dagen på det gamla. Idag är första dagen på det nya året. Vi har tjyvstartat lite och är redan ingång med några av våra intensiva case som vi ska göra under året. Ett annat uppdrag för året är att sprida det vi gjort och det kan man väl säga att vi verkligen gjortt de senaste dagarna.

Så nu full fart för psykisk och kroppslig hälsa. En lagom blandning av jobb och fritid, sömn och motion, bra mat och meningsfullt innehåll i livet det främjar hälsa i både kropp och själ.

Så hej och hå!

1610886_10153685490956164_992389067214275830_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.