En bra fredag

Idag har varit en riktigt bra fredag den 13:e. Jag började med ett riktigt konstruktivt styrgruppsmöte med Allmänna Barnhuset om Skolfam. Vi fick se den nya manualen i tryck, höra om stort intresse för Skolfam i en enkät och kände att det finns mycket som talar för att vi ska göra en offensiv i spridningen nu i vår. Så vi bestämde att ge 10 kommuner en utbildningsdag var i Skolfam kostnadsfritt. Nu återstår att se vilka som vill ha en sådan present. För de familjehemsplacerade barnens skull och en lyckad skolgång för dem hoppas jag att det snabbt blir 10. Läs mer om Skolfam. http://www.skolfam.se

På eftermiddagen var det pressträff i Norrköping dit vi var inbjudna att delta. Det handlade om den överenskommelse som vi gjort om stöd till Norrköping och Örebro för att utveckla Sociala investeringskonceptet vidare och att stödja den expertgrupp som Norrköping tillsatt för att förstå vad som måste göras för förbättra skolresultat genom tidiga insatser.

På vägen hem gick jag förbi ett bageri med surdegssemlor. Så otroligt gott. Vid ankomsten till Stockholm hade Kerstin Evelius och jag en liten snabbavstämning.
God helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.