Överlämnad!

slutrapport

Nu har det hänt. Vi har lämnat ifrån oss en slutrapport från 2014 års arbete och en Psynk-rapport för hela perioden 2012-2014. Det är alltid fascinerande att få titta på allt vi gjort på samma gång. Här finns stödmaterial för skolan, socialtjänsten, hälso- och sjukvården för förebyggande och tidiga insatser. Även m vi inte kommit så långt som vi önskade kring första linjen så är vi ändå en bra bit på väg. Samordnade individuella planer SIP inte hade jag vågat hoppas på att det skulle vara så allmänt som det är idag. Tvångsvården är ett annat område som verkligen förflyttat sig framåt även om mycket återstår. I rapporten om de 10 procent patienter som får mest tvångsvård har landstingen en massa bra idéer om vad som borde genomföras. Sociala investeringar är ett annat område som från början var så motigt och nu går framåt snabbt och där vi får vara med i täten. Så kul att se alla e-hälsoinriktade produkter. Tänk vilken skillnad mot för 10 år sedan. Då hade jag just börjat googla.

Stort tack till alla fantastiska medarbetare och all andra som på olika sätt har bidragit och bidrar till att göra världen lite bättre.
Så har ni inget att göra eller vill bli uppiggade i påsk så läs lite i våra rapporter. Kerstin Evelius samordnare på Socialdepartemetet, min kollega, blev glad när hon fick rapporten.

Kerstin och rapporten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.