Full fart på bokmässan

Då är vi på plats igen.  Medarbetarna har varit här sedan i onsdags men jag kom först igår. Har som vanligt fått vara med om ett stort antal intressanta möten under veckan. Var och lyssnade på vår nya ordförande  Lena Micko som svarade SKLmedarbetarnas frågor. Det gjorde hon bra. Verkar cool, verklighetsförankrad, drivande och verkligen engagerad i att lösa problem. Förstås mycket diskussioner om dagens pressade situation i kommuner och landsting.

Karin och jag hade ett bra möte med vår nya programberedning ”Barn och ungas hälsa” på SKL. Temat var internationell spaning som passade bra eftersom ordf Hans Leghammar och viceordf Johanna Sjö var med oss på studiebesöket i Kanada.

Men nu är det bokmässa igen. Vi är tillsammans med olika föreningar i den vanliga montern. Som vanligt massor med folk och otroligt många spännande möten. det är som om namnet Psykisk hälsa genom livet uppmanar folk att komma och berätta sina levnadshistorier. Vi får höra så mycket. Inte bara när vård och omsorg har svikit utan också hur man kan fixa livet och exempel på goda verksamheter i skola, vård och omsorg. Jag gillar att möta folk och jag lär mig så mycket.  Det är härligt att vara på bokmässan igen!

bokmässa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.