En dröm eller…

I förrgår var det stormöte om SIP (Samordnade individuella planer) och idag var det konferens om Sociala investeringar. Nu börjar verkligen alla årens hårt arbete med barn och ungas psykiska hälsa via Modellområdes projektet till Psynk bära frukt. Många massa bra saker på gång. Arbetet som Norrköping och Örebro gör är riktigt bra och i morgon kommer ca 100 personer och är med på utbildning om hur man praktiskt gör sociala investeringar. Men först var det stormöte idag.

Arne Holte inledde på förmiddagen och verkligen i högform. Han hade gjort en presentation som beskrev hur det skulle kunna vara om Stefan Löfven och Magdalena Anderson gjorde ett 10-punktsprogram om psykisk hälsa. Tomas Bokström gjorde en snabb överblick om sociala inveseteringar.  Sedan presentationer och lokala exempel.

Holte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.