Hallå igen

Om man har tittat in på den här sidan så ser det ut som jag inte finns längre. Det är inte sant. Det är mer som ett grönsaksland som man inte riktigt hinner med. Ju längre tid det var sedan man var där och pysslade dess då  mer kraft behövs för att ta tag igen. Men nu ska det ske. För det är faktiskt bra att ha en yta där man kan få skriva lite mer.

Hösten har varit hektisk och även präglats av att vi lever i stor osäkerhet om vad som ska hända efter jul. Alla överenskommelser om utvecklingsarbete på SKL löper ut vid årsskiftet så det behövs nya överenskommelser mellan SKL och Socialdepartementet för att Uppdrag Psykisk Hälsa ska leva vidare. Ju längre regeringsbildningen dragit ut på tiden dess då osäkrare har allt blivit. Om det blir en slimmad övergångsbudget är det mycket osäkert om några extra satsningar kommer  med och då måste vi nog packa ihop till årsskiftet.

Det betyder självklart inte att allt utvecklingsarbete avstannar. Nej det mesta kommer fortsätta leva i olika former och eftersom det alltid finns kommuner och landsting/regioner med i det utvecklingsarbete vi gjort finns det många som kan ta vid.

Vi kommer under alla förhållanden se till att hemsidan lever kvar så ni kan vara lugna för att allt material kommer fortsätta finnas tillgängligt.